«Νυχτερινές συναντήσεις» στο Πρώτο Πρόγραμμα

«Νυχτερινές συναντήσεις» στο Πρώτο Πρόγραμμα

Ο διεθνούς φήμης αρχιμουσικός Βασίλης Τσαμπρόπουλος είναι καλεσμένος της Ολύνας Ξενοπούλου, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, στις 10 το βράδυ, στο στούντιο του Πρώτου Προγράμματος 91.6 και 105.8, στην εκπομπή «Νυχτερινές συναντήσεις».

Σε διπλό ρόλο μαέστρου και σολίστ, εγκαινιάζει, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, στις 8:30 το βράδυ, στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, τον δημοφιλή κύκλο Μεγάλες Ορχήστρες – Μεγάλοι Ερμηνευτές, συμπράττοντας με την ιστορική Royal Philharmonic Concert Orchestra.

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο σε δύο σπουδαίες μορφές της μουσικής, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν. Ο διακεκριμένος πιανίστας και αρχιμουσικός και το διάσημο βρετανικό σύνολο θα παρουσιάσουν στο κοινό:
Το Κοντσέρτο για πιάνο σε ρε ελάσσονα αρ. 20, K. 466 του μεγάλου Αυστριακού, το οποίο ο Μπετόβεν αγαπούσε ιδιαίτερα  και περιελάμβανε πάντα στο ρεπερτόριό του, καθώς και δύο κοσμαγάπητα «μπετοβενικά» έργα, την Εισαγωγή Κοριολανός και το μεγαλοπρεπές «Αυτοκρατορικό» Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 5.

 

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pa6GBM
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη