-->

Έναρξη μαθημάτων Κινεζικής Γλώσσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Έναρξη μαθημάτων Κινεζικής Γλώσσας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Στις 13 Φεβρουαρίου 2019 υπεγράφη στην Πολυτεχνειούπολη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πολυτεχνείου Κρήτης με τον Οργανισμό Hanban της Κίνας, παρουσία της Πρέσβειρας της Κίνας κας Zhang Qiyue και των Πρυτανικών Αρχών του Ιδρύματος. Στόχος του προγράμματος συνεργασίας είναι να δώσει τη δυνατότητα διδασκαλίας της Κινεζικής Γλώσσας από ειδικευμένο Κινέζο διδάσκοντα του Οργανισμού Hanban αρχικά σε φοιτητές και μετέπειτα σε καθηγητές, υπαλλήλους, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο από την τοπική κοινωνία.
Μετά τη διευθέτηση όλων των διαδικαστικών θεμάτων, αυτές τις ημέρες είχαμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο Πολυτεχνείο Κρήτης τη διδάσκουσα της Κινεζικής Γλώσσας κα Wenjun Zhang, η οποία θα αναλάβει τη διδασκαλία των αντίστοιχων μαθημάτων στο Γλωσσικό Κέντρο του Ιδρύματος. Στο ξεκίνημα αυτής της νέας δραστηριότητας, κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο θα δοθεί η δυνατότητα συμμετοχής στα μαθήματα αυτά αποκλειστικά σε προπτυχιακούς φοιτητές του Ιδρύματος.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2pyREWJ
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->