Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Λαμιέων!


Μία προεκλογική δέσμευση των παρατάξεων του Δημάρχου Θύμιου Καραίσκου και του Αντιδημάρχου Παναγιώτη Στασινού υλοποιείται μετά από την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής,που διεξήχθη στις 15 Οκτωβρίου 2019, για επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στον Δήμο Λαμιέων.

Η εισήγηση, που θα συζητηθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Τετάρτη 30 Οκτωβρίου, προβλέπει την τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών και την δημιουργία Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας στο Δήμο,με αντίστοιχη σύσταση νέων οργανικών θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας,σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αναμένεται να ανακουφίσει ιδιαίτερα την πόλη της Λαμίας όπου τα τελευταία χρόνια επικρατεί αναρχία και ανεξέλεγκτη σε ορισμένες περιπτώσεις παραβατικότητα.

Να σημειωθεί πως η επανίδρυση της Δημοτικής Αστυνομίας συνάντησε την σθεναρή αντίδραση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Νίκου Σταυρογιάννη παρ όλες τις παραινέσεις σχεδόν σύσσωμης της τότε αντιπολίτευσης.

Δείτε αναλυτικά την εισήγηση όπως εγκρίθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή



lamiastokentro.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη