Υπόθεση ταξιτζή - ηθοποιού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο ηθοποιός που φέρεται ότι τον βίασε

Υπόθεση ταξιτζή - ηθοποιού: Κατέθεσε μήνυση εναντίον του ο ηθοποιός που φέρεται ότι τον βίασε

Στην αντεπίθεση πέρασε ο προφυλακισμένος για την υπόθεση βιασμού ταξιτζή, ηθοποιός Γιώργος Καρκάς ο οποίος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του θύματος του κατηγορώντας τον για ψευδορκία, ψευδή καταμήνυση και σωματικές βλάβες.

Ο ηθοποιός που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορείται ότι στις 13 Νοεμβρίου 2018 βίασε ταξιτζή, χρησιµοποιώντας πλατφόρµα µίσθωσης ταξί για να «ψαρέψει» το θύµα του.

Στη μήνυση του κατηγορεί τον αυτοκινητιστή για ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία αλλά και για σωματικές βλάβες, υποστηρίζοντας ότι είναι ψευδή όσα κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 30χρονος ηθοποιός υποστηρίζει ότι ο ταξιτζής τον χτύπησε στη πλάτη, ρίχνοντάς τον κάτω το βράδυ που τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Για την υπόθεση του βιασμού ο Γ. Καρκάς θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα με το οποίο θα δικαστεί, προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις.

Επισημαίνεται δε ότι η µεθοδικότητα µε την οποία έδρασε για να πείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί, οδηγούν στο συµπέρασµα πως «αν αφεθεί ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».

Η δίκη έχει προσδιοριστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις 25 Νοεμβρίου.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/31WT9Mp
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη