Πέτσας: Ο κ. Χαρίτσης αποδεικνύει τα ψεύτικα λόγια του Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό

Πέτσας: Ο κ. Χαρίτσης αποδεικνύει τα ψεύτικα λόγια του Αλέξη Τσίπρα για το προσφυγικό

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, απαντώντας στην δήλωση Χαρίτση για το προσφυγικό, τόνισε ότι «ο ανθρωπισμός του ελληνικού λαού και οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του Λιμενικού που σώζουν χιλιάδες ζωές και αγκαλιάζουν κατατρεγμένους ανθρώπους, αποδεικνύονται κάθε μέρα στην πράξη. Ας μην τους κουνά κανείς το δάχτυλο»

Ο κ. Πέτσας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα «που γιγάντωσε με την πολιτική του το πρόβλημα, ο οποίος μάλιστα, μόλις πρόσφατα δήλωνε ότι το προσφυγικό δεν προσφέρεται για κριτική, μικροπολιτική και αντιπαράθεση. Σήμερα ο εκπρόσωπός του αποδεικνύει πόσο ψεύτικα είναι τα λόγια του» σημείωσε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση αλλάζει την προηγούμενη αδιέξοδη πολιτική στο μεταναστευτικό-προσφυγικό ζήτημα και πρόσθεσε:

«Τα σύνορά μας φυλάσσονται, όσοι δικαιούνται προστασίας θα τη λαμβάνουν και όσοι όχι, θα επιστρέφουν στις χώρες από τις οποίες προήλθαν».

  • ΠΕΤΣΑΣ
  • ΧΑΡΙΤΣΗΣ
  • ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
  • ΤΣΙΠΡΑΣ


    via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2pIPZxK
    RSS Feed

    Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


    Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

    Δημοσίευση σχολίου

    To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

    Νεότερη Παλαιότερη