Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας

Πορεία φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας

Στις 12 το μεσημέρι ξεκίνησε η πορεία φοιτητικών συλλόγων στα Προπύλαια και ολοκληρώθηκε μετά τις 15.00, οπότε μεγάλος αριθμός φοιτητών κατευθύνθηκε προς το Πολυτεχνείο ώστε να πραγματοποιήσει συντονιστικό γενικών συνελεύσεων για να αποφασιστούν οι επόμενες κινητοποιήσεις.

Η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας αποκαθίσταται σταδιακά.

Με κεντρικό σύνθημα «Το άσυλο δεν είναι ακαδημαϊκό, άσυλο αγώνων για όλο τον λαό», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν προς τη Βουλή.

Οι διαδηλωτές χαρακτηρίζουν δεδηλωμένη πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου να επαναφέρει το ν+2 στον χρόνο περάτωσης σπουδών, καθώς επίσης και τη βάση εισαγωγής.

Στα περισσότερα από τα ψηφίσματα συμμετοχής στο συλλαλητήριο κυριάρχησε άλλωστε το ζήτημα της κατάργησης του ασύλου και της εξίσωσης των πτυχίων των ΑΕΙ με αυτά των ιδιωτικών κολλεγίων.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2BmaouY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη