Συνεργασία ΚΤΕΛ Αρκαδίας, δήμου Τρίπολης και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συνεργασία ΚΤΕΛ Αρκαδίας, δήμου Τρίπολης και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Πολυεπίπεδη συνεργασία ανακοίνωσαν, σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου, απ' τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, οι θεσμικοί εκπρόσωποι των σημαντικών φορέων της Τρίπολης.

ΚΤΕΛ Αρκαδίας, δήμος Τρίπολης και Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (κεντρική φωτό), ανακοίνωσαν πολυποίκιλη συνεργασία, στοχεύοντας, έτσι, στην τοπική ανάπτυξη και στην οικονομική πρόοδο της περιοχής.

Νίκος Κουτσόγιωργας (πρόεδρος ΚΤΕΛ Αρκαδίας), Κώστας Τζιούμης (δήμαρχος Τρίπολης) και Θανάσης Κατσής (Πρύτανης Ιδρύματος Πελοποννήσου), συμφώνησαν να υλοποιήσουν ένα … σύνολο δράσεων/παρεμβάσεων, επιθυμώντας, έτσι, να συμβάλλουν, ο καθένας απ' την πλευρά του, στο να οδηγηθεί η Τρίπολη, σε ένα διαφορετικό επίπεδο, ξεπερνώντας έτσι, καταστάσεις εσωστρέφειας και παρωχημένης εποχής.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Αρκαδίας, παρουσίασε το αναβαθμισμένο σχέδιο αναχωρήσεων δρομολογίων από, και προς το Πανεπιστήμιο, ενώ γνωστοποίησε και την έκδοση καρτών, με καλές εκπτώσεις για τους φοιτητές.

Συγχρόνως, θα υπάρξει πρόβλεψη για μειωμένο εισιτήριο, όσον αφορά το διοικητικό και το καθηγητικό προσωπικό.

Ο νέος δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρθηκε στο θέμα των νέων, σύγχρονων στάσεων (16 τον αριθμό) που έρχεται, μέσω Φιλόδημου, ενώ, τοποθετήθηκε και στο θέμα της οδικής πρόσβασης προς στο Πανεπιστήμιο (τρέχει σύμβαση απ' την Περιφέρεια, ενώ έχει δρομολογηθεί και το θέμα των απαλλοτριώσεων για διαπλάτυνση του δρόμου), χωρίς ωστόσο, να δοθούν ακριβείς ημερομηνίες ολοκλήρωσης των έργων.

Ο Πρύτανης, δήλωσε ικανοποιημένος απ' την συνεργασία αυτή, αφού, στηρίζει και ωθεί, σε περαιτέρω ανάπτυξη και ενίσχυση, το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2p7lr8I
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.