Δήμος Παλλήνης: Έκκληση στους πολίτες να μη κατεβάζουν τα απορρίμματα στο δρόμο

Δήμος Παλλήνης: Έκκληση στους πολίτες να μη κατεβάζουν τα απορρίμματα στο δρόμο

Ο Δήμος Παλλήνης κάνει έκκληση στους πολίτες να μη κατεβάζουν τα απορρίμματα στους δρόμους λόγω της πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων.

«Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τα προβλήματα που ενδεχομένως ήδη αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δήμου Παλλήνης, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν τα απορρίμματα τους στον δρόμο έως και την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2019.

Έως τότε δεν θα είναι δυνατή η αποκομιδή τους, λόγω της πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων.

Ζητούμε την κατανόηση και την συνεργασία των πολιτών στην προσπάθεια μας να προστατεύουμε την δημόσια υγεία και να περιορίσουμε τα προβλήματα που προκύπτουν για όσο διαρκούν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων.»



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2odD1I4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη