ΚΕΑ: Ξεκίνησε η πληρωμή στους λογαριασμούς των δικαιούχων

ΚΕΑ, photo: Eurokinissi

Ξεκίνησε η πίστωση στους λογαριασμούς των δικαιούχων του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης). Σύμφωνα με πληροφορίες, η πληρωμή έχει ολοκληρωθεί κατά 50% ενώ αναμένεται εντός των επόμενων ωρών η πίστωση των χρημάτων και στην προπληρωμένη κάρτα.

Στους λογαριασμούς των δικαιούχων του ΚΕΑ έχουν μπει από νωρίς το απόγευμα τα χρήματα από τον ΟΠΕΚΑ. Μέχρι τέλος του έτους έρχονται αλλαγές στα κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων, Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που χορηγεί ο ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνας Μιχαηλίδου και αποκάλυψε το Dikaiologitika News νωρίς το πρωί.

Ειδικότερα στα νέα κριτήρια για όλα τα επιδόματα θα προβλέπεται για τους δικαιούχους που έχουν παιδιά να δηλώνεται το σχολείο που πηγαίνουν, διπλασιασμός των ελάχιστων χρόνων διαμονής στη χώρα απο 5 χρόνια στα 10, ενώ ειδικά για τους δικαιούχους του ΚΕΑ θα συνδέεται με το πληροφοριακό σύστημα «Εργάνη», προκειμένου να διαπιστώνεται εάν ο δικαιούχος εργάζεται ή όχι.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2Wc3i62
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη