Δήμαρχος Πατρέων: Επιστολή-παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Δήμαρχος Πατρέων: Επιστολή-παρέμβαση στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια

Επιστολή στον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, απέστειλε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε μία ακόμα παρέμβαση του για το μείζον θέμα της μη λειτουργίας , εδώ και δύο χρόνια , της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού  Νοσοκομείου Πατρών. Στην επιστολή του αναφέρει τα εξής:

«Κύριε Υπουργέ

Από τον Απρίλιο του 2017 έχει ανασταλεί η λειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών (ΠΓΝΠ), λόγω έλλειψης κλινών Καρδιοχειρουργικής ΜΕΘ, καρδιοχειρουργών, νοσηλευτών.

Η αναστολή της λειτουργίας της Κλινικής προκαλεί σοβαρά προβλήματα στους καρδιοπαθείς και τους άλλους ασθενείς της πόλης μας και γενικότερα της περιοχής μας.

Παρά τις συνεχείς παρεμβάσεις μας στις προηγούμενες κυβερνήσεις, το θέμα δεν λύθηκε μέχρι σήμερα, με αποτέλεσμα να χάνονται ανθρώπινες ζωές, που θα μπορούσαν να είχαν σωθεί.

Η άμεση λειτουργία της Κλινικής, προϋποθέτει την πρόσληψη γιατρών, νοσηλευτών και την χρηματοδότησή της.

Κύριε Υπουργέ,

Εκφράζοντας την απαίτηση και το αίτημα του λαού της περιοχής μας, σας ζητώ να προχωρήσετε στις απαραίτητες ενέργειες για την επαναλειτουργία της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής.

 Ο Δήμαρχος Πατρέων

Κώστας Πελετίδης »

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2OwiCsy
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.