«Παρατηρητήριο»: Εκδήλωση με τη Γ.Γ. Αστικών Αποβλήτων της Ε.Ε.!

«Παρατηρητήριο»: Εκδήλωση με τη Γ.Γ. Αστικών Αποβλήτων της Ε.Ε.!

Εκδήλωση για τις σύγχρονες πρακτικές διαχείρισης αποβλήτων οργανώνει το νεοσύστατο μη κερδοσκοπικού σωματείου «Παρατηρητήριο Διαχείρισης Απορριμμάτων Κέρκυρας». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββαταο 19 Οκτωβρίου στις 5.30 μμ, στην συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου.
Για την εκδήλωση αυτή θα μιλήσουν επιστήμονες γνώστες της παγκόσμιας και ευρωπαικής πραγματικότητας στο θέμα της διαχείρισης των στερεών αποβλήτων. Θα παραστούν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Στερεών Αποβλήτων, Αντώνης Μαυρόπουλος, η Γενική Γραμματέας Διαχείρισης Αστικών Αποβλήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Vanya Veras και ο Διευθυντής του Οργανισμού Διαχείρισης Απορριμμάτων της Καταλονίας Josep Maria Tost.
Όπως τονίζει ο πρόεδρος του Παρατηρητηρίου, Δημήτρης Σούκερας, το καταστατικό του σωματείου δημιουργήθηκε για να προάγει την ορθολογική διαχείριση των απορριμμάτων και να υποστηρίξει την ανακύκλωση στον τόπο μας .

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη