Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος» από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος» από τον Εμπορικό Σύλλογο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Οικονομική Πολιτική & Ιδιωτικό Χρέος», η οποία θα πραγματοποιηθεί ημέρα Σάββατο, 12ης Οκτωβρίου 2019 κι ώρα 10:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ξενοδοχείου «Park Hotel» (Δεληγιώργη 2, Βόλος).

Κύριος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, κ. Κουρμούσης Φώτης, καθώς θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, κ. Τριαντόπουλο Χρήστο, ο οποίος με τη σειρά του θα αναφερθεί στα θέματα που αφορούν τις ρυθμίσεις των ασφαλιστικών ταμείων και εφορίας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και κάθε επαγγελματία/ επιχειρηματία /ιδιώτη, ο οποίος επιθυμεί να ενημερωθεί και να λύσει απορίες που αφορούν την ένταξή του στην πλατφόρμα του εξωδικαστικού μηχανισμού, στις διαδικασίες μείωσης ιδιωτικού χρέους, στην προστασία της α' κατοικίας των υπερχρεωμένων και στη διευθέτηση των κόκκινων δανείων.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32b0tVb
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη