Κούγιας: «Να ζητήσει ο κ. Παπαϊωάννου δημόσια συγγνώμη στον Βελλίδη»


Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το εξώδικο που απέστειλε στην ΠΑΕ Λαμία και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου εκ μέρους του Μάρκου Βελλίδη, ζητώντας από τον πρώτο να απολογηθεί με μια συγγνώμη.

Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Πανουργιά Παπαϊωάννου και Μάρκο Βελλίδη, με τον εκπρόσωπο του τερματοφύλακα, Αλέξη Κούγια, να ζητά τη δημόσια συγγνώμη του ισχυρού άνδρα της Λαμίας προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Μάρκος Βελλίδης απάντησε με εξώδικο στη συνέντευξη του Πανουργιά Παπαϊωάννου και ο εκπρόσωπός του μίλησε για τη συγκεκριμένη ενέργεια, εξηγώντας μέσα από το Metropolis FM πως: 

«Υπήρξε επικοινωνία με τον κ. Παπαϊωάννου και προσπαθήσαμε να ρίξουμε τους τόνους, όμως, αυτός έδωσε συνέντευξη και είπε τρομερά πράγματα. Αφήνει να εννοηθεί ότι η συμπεριφορά του εντολέα μου τον αηδίασε. Πράγμα που πάει να πει ότι πιστεύει πως η συμπεριφορά του δεν ήταν στα πλαίσια μιας ποδοσφαιρικής ατυχίας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Βελλίδη και μου έδωσε αυτήν την εντολή. Πάλι προσπαθούμε να σώσουμε την κατάσταση. Τουλάχιστον να ζητήσουν μια δημόσια συγγνώμη», είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος και ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ.

Και συνέχισε: «Ο Βελλίδης συμμετέχει κανονικά στις εκδηλώσεις της ομάδας και ελπίζω να υπάρξει μια συναίνεση στην ιστορία. Εμείς αυτό που λέμε είναι να ζητήσει να δημόσια συγγνώμη. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγουμε στα αρμόδια όργανα και θα ζητήσουμε τη λύση του συμβολαίου και αποζημίωση για όλο το συμβόλαιο. Θα προσφύγουμε και στα πολιτικά δικαστήρια για συκοφαντική δυσφήμηση και προσβολή προσωπικότητας. Εμένα, άλλο πράγμα μου προξενεί εντύπωση. Γιατί δεν αντιδρά ο ΠΑΟΚ; Αν ο Βελλίδης είχε μειωμένη απόδοση, κάποιος του την προκάλεσε». 

www.sdna.gr
Από το Blogger.