Συνάντηση εργασίας Δ.Ε ΤΕΕ με τον Δήμαρχο Τυρνάβου

Συνάντηση εργασίας Δ.Ε  ΤΕΕ με τον Δήμαρχο Τυρνάβου

Συνάντηση με τη διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ είχε ο Δήμαρχος Τυρνάβος Γιάννης Κόκκουρας και συζήτησαν θέματα που αφορούν την συνεργασία τους στο πλαίσιο της υλοποίησης του τεχνικού προγράμματος του Δήμου, αλλά και θέματα σχετικά με την ενεργειακές κοινότητα και τη δυνατότητα που δίνουν στην τοπική αυτοδιοίκηση να αποκτήσει ενεργό ρόλο στην παραγωγή, την αποθήκευση, την πώληση και γενικά τη διαχείριση καθαρής ενέργειας.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων και Πολεοδομίας, Γεώργιος Σακούτσιος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών τ Λάσκος Μανδηλάς και από το ΤΕΕ ο γενικός γραμματέας, Αστέριος Νάρης, το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, Βασίλης Γερογιάννης και το μέλος της κεντρικής Αντιπροσωπείας, Χρήστος Παληός.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35cJCmH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη