Ψήφισμα και στήριξη του ΚΕΘΕΑ από τον Σύλλογο Φίλων Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ

Ψήφισμα και στήριξη του ΚΕΘΕΑ από τον Σύλλογο Φίλων Εθελοντών και Οικογένειας  ΚΕΘΕΑ  ΠΙΛΟΤΟΣ

Στην έκδοση ψηφίσματος και δήλωση της στήριξης του ΚΕΘΕΑ προχώρησε ο Σύλλογος Φίλων Εθελοντών και Οικογένειας ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ.

Στο ψήφισμα αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι αιφνίδια η κυβέρνηση προχώρησε με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου ΦΕΚ 145)/30-11-2019 στην κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ.

Η κατάργηση του εκλεγμένου και άμισθου Δ.Σ. του ΚΕΘΕΑ διαταράσσει την ομαλή  λειτουργία του φορέα. Το θεραπευτικό μοντέλο και το μοντέλο διοίκησης του ΚΕΘΕΑ είναι αξεδιάλυτα συνυφασμένα. Βασίζονται  στην ενεργητική συμμετοχή  των μελών σε όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες του οργανισμού, με κορυφαία έκφραση την εκλογή του εθελοντικού και άμισθου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ειδικότερα στη Θεσσαλία δραστηριοποιούνται επί πολλά χρόνια το ΚΕΘΕΑ ΠΙΛΟΤΟΣ  και το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έχοντας να παρουσιάσουν ένα πολύ σημαντικό έργο στη δευτερογενή πρόληψη, τη θεραπεία και την επανένταξη από ουσίες και άλλες εξαρτητικές συμπεριφορές χιλιάδων μελών και των οικογενειών τους.

Ζητούμε λοιπόν, τη συμπαράσταση σας με ψήφισμα που θα ζητά την άμεση απόσυρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που θα οδηγήσει στην αλλοίωση του Θεραπευτικού Μοντέλου του ΚΕΘΕΑ

Συνημμένα επισυνάπτεται προσχέδιο ψηφίσματος συμπαράστασης και ενημερωτικό υλικό».

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2MRzEP0
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.