Οι Έλληνες της Γερμανίας ζητούν να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους

Οι Έλληνες της Γερμανίας ζητούν να ψηφίζουν στον τόπο διαμονής τους

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, είχε ο πρόεδρος της Ελληνικών Κοινοτήτων Γερμανίας Κώστα Δημητρίου, με αφορμή το νομοσχέδιο για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Οπως αναφέρει και σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων εξέφρασε την την πλήρη στήριξη των ομογενών της Γερμανίας στις ενέργειες της κυβέρνησης για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Σημειώνεται ότι η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται την παραμονή των ραντεβού του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους πολιτικούς αρχηγούς, με αντικείμενο την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

Ο κ. Δημητρίου είπε στον υπουργό Εσωτερικών ότι οι Έλληνες της Γερμανίας συμπαρίστανται πλήρως στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προωθήσει νομοσχέδιο που θα διευκολύνει την άσκηση του συνταγματικού δικαιώματος των Ελλήνων που ζουν στο εξωτερικό και είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους, να ψηφίζουν από τον τόπο διαμονής τους.



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2VnnOQN
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη