Λαμία: Ένας χρόνος λειτουργίας του ''Down Town Art'' με προσφορά στον συνάνθρωπο


ΈΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "DOWN TOWN ART" ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ....

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το "DOWN TOWN ART"- ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΕΧΝΗΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, στην οδό Λυκούργου 2, στο κέντρο της Λαμίας .

Μέσα σε 12 μήνες, κάναμε 4 εικαστικές εκθέσεις με επιτυχία και ζωγραφίσαμε για μικρά παιδιά στην ύπαιθρο. Παράλληλα, αφού σκοπός του Εργαστηρίου από τη δημιουργία του, ήταν η προσφορά στον συνάνθρωπο, καταφέραμε και συγκεντρώσαμε πολλά χρήματα ,είδη ανάγκης και τρόφιμα και τα διαθέσαμε σε απόρους και ευαγή ιδρύματα της περιοχής μας. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ από καρδιάς όλους όσοι μας εμπιστεύθηκαν και μοιράστηκαν το ΌΝΕΙΡΟ μας για να είμαστε, όχι μόνο αρεστοί, αλλά και χρήσιμοι σε αυτή την κοινωνία.....

Πριν τα Χριστούγεννα θα κάνουμε μία ακόμη Ομαδική εικαστική έκθεση στις εγκαταστάσεις μας, όπου και πάλι θα συγκεντρώσουμε πράγματα για όσους έχουν ανάγκη.....

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη