Δήμος Λαμιέων: Το FOSSCOMM γίνεται στην πόλη μας, αφορά τους νέους, την τεχνολογία, την έρευνα, την ανάπτυξη, το Αύριο!


Γίνεται στην πόλη μας, αφορά τους νέους, την τεχνολογία, την έρευνα, την ανάπτυξη, το Αύριο !

Το φετινό συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα FOSSCOMM πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στην πόλη της Λαμίας, 11-13 Οκτωβρίου 2019. Αποτελεί συνδιοργάνωση του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική, του Οργανισμού Ανοιχτών Τεχνολογιών ΕΕΛΛΑΚ, του Δήμου Λαμιέων και του ΕΒΕ Φθιώτιδας.

Το FOSSCOMM (Free and Open Source Software Communities Meeting) είναι ένα ετήσιο πανελλήνιο συνέδριο κοινοτήτων ελεύθερου λογισμικού και λογισμικού ανοικτού κώδικα. Απευθύνεται σε προγραμματιστές, φοιτητές και γενικά σε όποιους ενδιαφέρονται για το open source ανεξαρτήτως του γνωστικού τους υποβάθρου. Συμμετέχουν κοινότητες ανοικτού λογισμικού, ομάδες προγραμματιστών και συντελεστών έργων. Το συνέδριο έχει ευρεία θεματολογία, από τεχνικά ζητήματα και workshops, μέχρι μεταφράσεις, νομικά θέματα, θέματα πολιτικής σχετικά με το ελεύθερο/ανοικτό λογισμικό κ.α.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη