Μπαλάσκας για την έφοδο της ΕΛΑΣ στον Joker: Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής (vid)

Μπαλάσκας για την έφοδο της ΕΛΑΣ στον Joker: Το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής (vid)

Για «υπερβολές» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος στις δηλώσεις αιθουσάρχη της Πατησίων σύμφωνα με τον οποίο στον κινηματογράφο πήγαν 15 μηχανές με 30 αστυνομικούς. 

Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ Σταύρος Μπαλάσκας, κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις αιθουσάρχη κινηματογράφου κατά την προβολή της ταινίας Joker στην Πατησίων κατά τον οποίο έφτασαν για έλεγχο 15 μηχανές με 30 αστυνομικούς. Μίλησε για υπερβολές και για πολύ «πιο ήπιο περιστατικό», σημειώνοντας ότι η επέμβαση έγινε με το νόμο του 1937.

«Είναι ο γνωστός τσοντονόμος, που έμπαινε μέσα στην αίθουσα η Αστυνομία και άναβε τα φώτα», όπως είπε ο ίδιος, μιλώντας στον ANT1.

Κληθείς να σχολιάσει τη συμπεριφορά των αστυνομικών στους κινηματογράφους, είπε ότι «ξεχωρίζουμε τους παραβάτες από τους εγκληματίες», τονίζοντας ότι «η Αστυνομία πήγε με μαλακό ρόλο, φέρθηκε ήρεμα στους γονείς και τα παιδιά».

Αναφερόμενος στους αστυνομικούς που εισήλθαν στην αίθουσα και οπλοφορούσαν είπε ότι «το όπλο είναι αξεσουάρ της στολής. Τι να κάνουμε, να αφήνουμε το όπλο στο Τμήμα;».



via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/2p4FzbH
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη