Το «τζάμπα» πέθανε - Το Netflix ξεκινάει κυνηγητό όσους μοιράζονται τον κωδικό τους με φίλους

photo: APE

Όσοι είστε συνδρομητές της streaming υπηρεσίας Netflix υπάρχει πιθανότητα να έχετε μοιράσει στο παρελθόν τον λογαριασμό σας με φίλους ή με την οικογένειά σας. Όπως μεταφέρει το Independent, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών του αποτελεσμάτων για το τρίτο τρίμηνο του 2019, ο streaming γίγαντας έκανε γνωστό πως δεν κάνει πίσω και ακόμα προσπαθεί να βρει μια αποτελεσματική λύση για να σταματήσει το "password sharing".

Αυτό που θέλει το Netflix είναι όταν ένας χρήστης αγοράζει μια συνδρομή, τότε να μπορεί να την μοιράζετε με μέλη της οικογενείας που ζουν στο ίδιο σπίτι, με τον καθένα να έχει διαφορετικό προφίλ. Αυτό που γίνεται όμως από πολλούς χρήστες είναι να μοιράζονται οι κωδικοί σε διαφορετικά σπίτια και έτσι η εταιρία ψάχνει τρόπο να το καταπολεμήσει.

Ο Greg Peters, επικεφαλής του Netflix, ανακοίνωσε πως η εταιρία ψάχνει να βρει τρόπους να σταματήσει αυτό το φαινόμενο. Τόνισε πως έχουν εξετάσει την κατάσταση και θέλουν να καταλήξουν σε μια λύση που δεν θα εκνευρίσει τους χρήστες. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το συγκεκριμένο ζήτημα και εξετάζουμε την κατάσταση. Θα σκεφτούμε διάφορες φιλικές προς τον καταναλωτή μεθόδους. Το Netflix έχει μεγάλα σχέδια για το μέλλον.

Για την ιστορία, η ερευνητική εταιρία Magid μεταφέρει πως το 9% των χρηστών του Netflix μοιράζει τον κωδικό του. Αν και το ποσοστό μπορεί να μοιάζει μικρό, εν τέλει πρόκειται για εκατομμύρια χαμένα δολάρια για την εταιρία.via Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις - Dikaiologitika | Ειδήσεις https://ift.tt/33VMRgV
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Από το Blogger.