ΑΣΕΠ 3Κ2018: Οι πίνακες των διοριστέων μετά τις αιτήσεις θεραπείας

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

Εκδόθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων, κατάταξης και απορριπτέων της Προκήρυξης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των ΟΤΑ α΄ βαθμού, Συνδέσμους και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών καθώς και σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ (Υπουργείο Εσωτερικών), όπως διαμορφώθηκαν στο πλαίσιο της εξέτασης διαπιστώσεων των φορέων διορισμού και αιτήσεων θεραπείας υποψηφίων.

Οι αναμορφωμένοι πίνακες διοριστέων/προσληπτέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Επισημαίνεται ότι: α) σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με το δωδεκαψήφιο γραμμωτό κώδικα οπτικής αναγνώσεως (barcode) και β) στην κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης δεν υπάρχουν αλλαγές.

Δείτε εδώ τους πίνακες



via Ειδήσεις https://ift.tt/2OISfOw
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη