Φυλακές Χανίων: Έκρυβαν τα ναρκωτικά στις σόλες παπουτσιών τους

Φυλακές Χανίων: Έκρυβαν τα ναρκωτικά στις σόλες παπουτσιών τους

Συνεχίζονται οι έρευνες στα Καταστήματα Κράτησης-Σήμερα πραγματοποιήθηκε έρευνα στο Κατάστημα Κράτησης Χανίων, όπου εντοπίστηκαν σε σόλες παπουτσιών κρατουμένων κρυμμένες ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στις σόλες των υποδημάτων δύο κρατουμένων και κατασχέθηκαν:

(24) ανισοβαρείς νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού μεικτού βάρους 21,3 γραμμαρίων και (86) ανισοβαρείς νάιλον αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 78,9 γραμμαρίων

Ακολούθως σωφρονιστικοί υπάλληλοι με τη συνδρομή της Ομάδας Αντιμετώπισης Εκνόμων Ενεργειών πραγματοποίησαν έρευνα σε κελί, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο.

Άμεσα ενημερώθηκαν ο αρμόδιος Εισαγγελέας και το Τμήμα Ασφαλείας Χανίων, το οποίο ενεργεί προανάκριση. Οι έρευνες στα Καταστήματα Κράτησης θα συνεχιστούν.



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2C5j09W
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη