Δωρεάν ξενάγηση στην έκθεση του Απ. Αρβανιτόπουλου στο Αθανασάκειο Μουσείο

Δωρεάν ξενάγηση στην έκθεση του Απ. Αρβανιτόπουλου στο Αθανασάκειο Μουσείο

Ξεκίνησε και συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά και με διευρυμένο μάλιστα πρόγραμμα, κατόπιν αιτημάτων, ο κύκλος δωρεάν ξεναγήσεων τόσο στο «Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου», όσο και στους υπόλοιπους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της περιοχής, που υλοποιείται, με πρωτοβουλία του Σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Μαγνησίας και την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δ. Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό, προτείνεται στους μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, ένας κύκλος ξεναγήσεων, χωρίς καμία απολύτως οικονομική συνδρομή στους συμμετέχοντες, όταν πρόκειται για την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα και με μια μικρή συνδρομή (σε κάποιες περιπτώσεις), μόνο της εισόδου, για κάθε άλλη Κυριακή που τυχόν προγραμματιστεί ξενάγηση.

Την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, στις 10.45 το πρωί θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη, στο Αθανασάκειο Αρχαιολογικό Μουσείο Βόλου στην έκθεση του Απ. Αρβανιτόπουλου για την επέτειο των 110 χρόνων από την ίδρυσή του.

Τη δωρεάν ξενάγηση θα κάνει η ξεναγός – υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και μέλος του σωματείου «Φίλοι Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου και Αρχαιολογικών Χώρων Μαγνησίας και Β. Σποράδων», κα Μελίνα Κωστίδη.

Όπως προαναφέρθηκε δεν θα υπάρξει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, καθώς πρόκειται για την πρώτη Κυριακή του μήνα.

Όσα από τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων, γονείς, κηδεμόνες, εκπαιδευτικοί, μαθητές, φοιτητές, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το συντομότερο δυνατό (εάν είναι εφικτό μέχρι το Σάββατο πρωί 30 Νοεμβρίου 2019) στην Ένωση Γονέων και συγκεκριμένα, στη Γενική Γραμματέα του Δ.Σ. κα Λιάνα Πασχούδη στο τηλ. 6977-070414 και στο email: lianapashoudi@yahoo.gr.

Η συνάντηση θα γίνει στις 10.30 το πρωί της Κυριακής, στο χώρο της εισόδου του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου ώστε στις 10.45 το πρωί, να ξεκινήσει η ξενάγηση.   

 

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/2KX3wto
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.