Η Γιορτή των Ταξιαρχών στο Ακράσι Λέσβου

Η Γιορτή των Ταξιαρχών στο Ακράσι Λέσβου

Και φέτος γιορτάστηκαν οι Ταξιάρχες στην Κάτω Τσιγκλού στο Ακράσι Λέσβου ΛΕΣΒΟΥ, μαζί με την απελευθέρωση της Λέσβου από τους Τούρκους. Από το πρωί στο ομώνυμο γραφικό εξωκλήσι των Ταξιαρχών της περιφέρειας Ακρασίου Λέσβου, προσήλθε πολύς κόσμος και από πολλά άλλα χωριά, όπου τελέστηκε η Θεία Λειτουργία και η καθιερωμένη αρτοκλασία από  τον π. Παναγιώτη και τον π. Ανάργυρο.


Μετά προσφέρθηκε καφές και κουλουράκια, προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρασίου σε όλο τον κόσμο μέσω των εθελοντών γυναικών του Συλλόγου .


Επίσης ο πάτερ Παναγιώτης και το εκκλησιαστικό συμβούλιο πρόσφεραν στο κόσμο φαγητό, χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι, που έβραζε για ώρες  μέσα σε ένα μεγάλο καζάνι. Αρχιμάγειρες φέτος η Έφη Χατζέλη και ο Παναγιώτης Αφιοντζής. 'Το αποτελεσμα ήταν καταπληκτικό. Και του χρόνου.. Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες" τονίζουν από το σύλλογο.

The post Η Γιορτή των Ταξιαρχών στο Ακράσι Λέσβου appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2NWMuMG
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη