Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπάγερν άλλαξαν

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για Μπάγερν άλλαξαν

Πολλά έγιναν στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όπου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Με γεγονός πως πρώτος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, η εικόνα των «ερυθρόλευκων» στις εξορμήσεις προβληματίζει.

Η βελτίωση πρέπει να είναι άμεση, από όλους. Και από τον Πέδρο Μαρτίνς, Βέβαια ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει την ευκαιρία να πει πολλά στους παίκτες, στην παρούσα φάση.

Γιατί αύριο είναι το σπουδαίο ματς με την Μπάγερν Μονάχου. Σπουδαία από την πλευρά του ότι ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί σε μεγάλο βαθμό. Οι Βαυαροί είναι σε κρίση μετά την 5άρα που δέχθηκαν από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης. Συνέπεια αυτής και η απόλυση του Νίκο Κόβατς. Κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα για την Μπάγερν Μονάχου.

Αλλάζει όμως και τις σκέψεις του Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί ο πρώην πλέον βοηθός του, Χάνς Φλικ, ανέλαβε τα ηνία σε προσωρινή βάση. Μάλιστα στο πλάι του θα είναι ο τεχνικός της Κ17 και εκ των θρύλων του γερμανικού ποδοσφαίρου, Μίροσλαβ Κλόζε.

Περισσότερα στο Sportime.gr



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2WNbtWU
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη