Έγκλημα στα Μέγαρα: Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο δράστης - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Έγκλημα στα Μέγαρα: Βαρύτατες κατηγορίες αντιμετωπίζει ο δράστης - Πήρε προθεσμία να απολογηθεί

Την ερχόμενη Τρίτη 5 Οκτωβρίου θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης ο κατηγορούμενος για το άγριο έγκλημα στα Μέγαρα.

Οι κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν είναι βαρύτατες. Του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης εισέβαλε στο σπίτι του κουνιάδου του και πυροβόλησε εν ψυχρώ και σκότωσε τον άτυχο άνδρα ενώ τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγο του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Εναντίον του κατηγορούμενου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή, οπλοφορία και οπλοχρησία ενώ ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπιση του.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο κατηγορούμενος τράπηκε σε φυγή με την αστυνομία να εξαπολύει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε στην αστυνομική υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής και παραδόθηκε.

Διαβάστε επίσης

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα: «Δε θυμάμαι τι έκανα, είμαι άρρωστος», λέει ο δράστης

Άγριο έγκλημα στα Μέγαρα: Τον σκότωσε για να τον εκδικηθεί - Σοκάρουν μαρτυρίες για το φονικό (vid)

 



via Ειδήσεις τώρα - Dikaiologitika News | Ειδήσεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2oH6biY
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com


Unsubscribe from these notifications or sign in to manage your Email service.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη