Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης των Φαρσάλων. Οι εργασίες αφορούσαν στην εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού συστήματος και νέου αγωνιστικού χλοοτάπητα.

Το έργο είναι ενταγμένο και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 430.000 σχετικά με τη βελτίωση των εγκαταστάσεων σε οκτώ συνολικά ποδοσφαιρικά γήπεδα στην Π.Ε. Λάρισας. Αν και οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου θα παραδοθεί προς χρήση τον Μάρτιο του 2020, καθώς απαιτείται χρόνος για την ανάπτυξη του αγωνιστικού χλοοτάπητα.
«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προχωρά στην αναβάθμιση των αγωνιστικών χώρων σε οκτώ γήπεδα της Π.Ε. Λάρισας. Μετά το γήπεδο Μακρυχωρίου που πρόσφατα παραχωρήθηκε προς χρήση μετά την ανακαίνιση του αγωνιστικού του χώρου, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και στο Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων. Αν και η συντήρηση και κατασκευή των γηπέδων βρίσκεται στην αρμοδιότητα των δήμων, εμείς ως Περιφέρεια σε συνεργασία με τις υπηρεσίες αναμορφώνουμε και συγχρονίζουμε τα γήπεδα μας. Για εμάς ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια. Επιθυμούμε να έχουμε λειτουργικά αθλητικά κέντρα για να πηγαίνουν και οι αθλητές και οι πολίτες να αθλούνται» υποστήριξε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

www.ert.grvia ert.gr https://ift.tt/34l7WC4
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.