Βίντεο ντοκουμέντο από τη ληστεία με λεία διαμάντια και κοσμήματα αξίας ενός δισ. ευρώ σε μουσείο στη Δρέσδη

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που οι κλέφτες σπάνε προθήκες στο μουσείο Πράσινος Θόλος στη Δρέσδη και αρπάζουν κοσμήματα αμύθητης αξίας.

Η αξία των κοσμημάτων που εκλάπησαν εκτιμάται ότι φτάνει το ένα δισεκατομμύριο ευρώ. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι διαρρήκτες έκλεισαν την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στο μουσείο προτού εισβάλλουν στον χώρο μέσα από ένα παράθυρο και κλέψουν κοσμήματα, διαμάντια και πολύτιμους λίθους.

Στο βίντεο που κατέγραψε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης φαίνεται ο ένας από τους διαρρήκτες ο οποίος έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σπάει μία από τις προθήκες προκειμένου να κλέψει τη λεία του.

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: Daily Mail



via Press24.gr https://ift.tt/2OO0gld
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη