''Δίκτυο Θερμοπυλών"... μία εξαιρετική αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργεια από το Δήμο Λαμιέων


''Δίκτυο Θερμοπυλών"... μία εξαιρετική αξιόλογη και αξιέπαινη ενέργεια από το Δήμο Λαμιέων. 

Είναι σαφές ότι θα πρέπει να συγκροτηθεί ευρύτερο" πολιτιστικό συμβούλιο" που θα χρησιμοποιήσει το εθνικό-παγκόσμιο επετειακό γεγονός "2.500 χρόνια από τη μάχη των Θερμοπυλών" προς όφελος της πόλης, των τοπικών πολιτιστικών-εμπορικών παραγόντων έτσι ώστε να μην είμαστε ουραγοί και επαίτες στο ίδρυμα Μαριάννας Βαρδινογιάννη, να δείξουμε ότι μπορούμε και να αναδείξουμε το ντόπιο παράγοντα σαν κυρίαρχο εκμεταλλευόμενοι την αξιοσύνη, την ιστορική γνώση, το πολιτιστικό δυναμικό μας. το κορυφαίο μοναδικό παγκόσμιο γεγονός προϋποθέτει σύμπνοια-πολιτική πρωτοβουλία-συνεργασίες σε σχέση με τις εκδηλώσεις αλλά και με τη διαμόρφωση του χώρου και με τη διασύνδεση "του ιστορικού τριγώνου" οδικός εκμεταλλευόμενοι τον ε65 τη σιδηροδρομική γραμμή και του τοπικό δίκτυο ακόμη και το αεροδρόμιο, έτσι ώστε η πρόσβαση "Θερμοπύλες-Λαμία-Αλαμάνα-Γοργοπόταμος να γίνεται εύκολα και επωφελής τουριστικά. 

Τοπικά πρέπει να δώσουμε το δικό μας τοπικό πολιτιστικό χρώμα. 

Το κοσμοϊστορικό παγκόσμιο γεγονός της "θυσίας των 300 του Λεωνίδα" είναι πολύ μεγάλης σημασίας για να το αφήσουμε στα χέρια μιας βραδυκίνητης, γραφειοκρατικής, εκ των πεπραγμένων δημοτικής επιχείρησης... 

Συγχαρητήρια για την πρόταση στον δήμαρχο...

Οι απόντες θα βρίσκονται στο στρατόπεδο του Ξέρξη...

Η ΜΚ "Λαμιακή Πολιτεία" έχει ήδη προετοιμάσει ένα ιστορικό συλλεκτικό λεύκωμα με τίτλο "2500 χρόνια μετά...

"οι καιροί ου μενετοί....

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη