M.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιονταρίνες» στο σερβίς

M.Γ.Σ. Πανσερραϊκός: «Λιονταρίνες» στο σερβίς

Ραντεβού με την ιστορία δίνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 19:00 στο κλειστό γυμναστήριο της ομόνοιας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού που στο πρώτο της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β εθνικής θα αντιμετωπίσει τον Αμυγδαλεώνα.

Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της Σερραϊκής ομάδας που φέτος το καλοκαίρι δημιουργήθηκε για να «ανάψει και πάλι τη φλόγα» του γυναικείου βόλεϊ στις Σέρρες. Το ταξίδι της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού ξεκινά έχοντας στο τιμόνι τον άνθρωπο που το όνομα του είναι συνώνυμο με το γυναικείο βόλεϊ στο Νομό, τον Κώστα Ριζόπουλου. Ο προπονητής που έγραψε ιστορία με τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΣΙΡΙΣ τις δεκαετίες του ογδόντα και ενενήντα είναι αυτός που αναλαμβάνει να γίνει ο «αρχιτέκτονας» της νέας ομάδας η οποία με έφορο τον Άκη Ζαραφίδη  να γράψει τη δική της ιστορία στο Ελληνικό βόλεϊ.

Ο Κώστας Ριζόπουλος μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού. O Κώστας Ριζόπουλος μίλησε για:

-Για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος:

«Αν και εδώ και ενάμιση μήνα κάναμε μόνο δύο φορές την εβδομάδα προπόνηση, τα νέα κορίτσια αλλά και τα μεγαλύτερα, οι φοιτήτριες που ήρθαν αλλά και οι παλιές του ΣΙΡΙΣ έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαστε έτοιμοι για το δείξουμε αυτό στον κόσμο. Ότι καλό αποτέλεσμα θα έρθει θα είναι καλοδεχούμενο»

-Για τον λόγο που οι Σερραίοι πρέπει να πάνε να δούνε την νέα ομάδα:

«Να έρθει ο κόσμος, θα το ευχαριστηθεί ανεξαρτήτου αποτελέσματος.  Τα κορίτσια θα παλέψουνε, θα δώσουν το 110% από αυτό που μπορούνε, θα δείτε όμορφο βόλεϊ, φανταστικές άμυνες, θα δείτε κορίτσια παθιασμένα για το άθλημα και κορίτσια τα οποία, τα μισά αν δεν είναι από τις Σέρρες, θα δείτε να παλεύουν για αυτό το Νομό και για αυτήν την ομάδα.

-Για το τι θα κάνει ο Πανσερραϊκός στο φετινό πρωτάθλημα:

«Εμείς θέλουμε να γνωρίσει ο κόσμος των Σερρών την ομάδα γιατί όλοι ξέρουμε το πόσο οι Σερραίοι αγαπάνε το γυναικείο βόλεϊ και το έχουν αποδείξει στο παρελθόν και με την ομάδα του ΣΙΡΙΣ αλλά και στο φάιναλ φορ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας.  Το Σερραϊκό φίλαθλο κοινό είναι δεμένο με το γυναικείο βόλεϊ. Οπότε, θέλω να πιστεύω ότι το Σάββατο στον αγώνα μας θα έχουμε sold out».

-Για το αν υπάρχει στόχος η άνοδος:

«Φέτος μπαίνουν οι βάσεις, να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που είναι κοντά μας, πάνω από όλα να ευχαριστήσουμε τον έφορο της ομάδας Άκη Ζαραφίδη ο οποίος παρότι λόγω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του τρέχει όλη μέρα, το σώμα του είναι μακριά αλλά η ψυχή του είναι κοντά και ότι έχουμε ζητήσει μας το έδωσε, τον ευχαριστούμε κι εγώ και τα κορίτσια. Με πολύ μεγάλο κόπο δημιουργήσαμε μια ομάδα, μια καλή παρέα που θα κατέβει στο γήπεδο το Σάββατο και γιατί είμαι τελειομανής θέλω να είναι όλα έτοιμα».

-Για τον αν μπορεί ο Πανσερραϊκός να κάνει αυτό που έκανε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ τη δεκαετία του ογδόντα.

«Οι εποχές άλλαξαν. Για να φτάσεις ψηλά χρειάζεσαι παίκτριες υψηλού επιπέδου, κάτι το οποίο έρχεται σιγά σιγά αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι πρέπει να δουλεύεις κάθε μέρα. Τα κορίτσια κάνουν υπέρβαση με μια προπόνηση την εβδομάδα,  προσπαθούν όμως να καλύψουν κάποια πραγματάκια και το σίγουρο είναι ότι δεν γίνονται θαύματα. Χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά, κάτι που κάνουμε και στις ακαδημίες μας με τη στήριξη πάντα των γονιών. Επίσης πρέπει να πλαισιώσουν κι άλλα άτομα τον Άκη Ζαραφίδη γιατί μόνος του είναι δύσκολο να τα προλάβει όλα. Για αυτό λέω ότι αυτή η χρονιά είναι μια μεταβατική χρονιά. Να γνωριστούμε όλοι μεταξύ μας, οι παράγοντες, οι προπονητές, οι παίκτριες, οι χορηγοί μας και οι φίλαθλοι».

-Για το όνομα του Πανσερραϊκού:

«Το όνομα Πανσερραϊκός λέει πολλά και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε όλοι μας. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος και πρέπει πάνω στο όνομα αυτό να στηριχτούν πάρα πολλά πράγματα και να γίνει το επόμενο βήμα. Στο επόμενο βήμα εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα από οποιοδήποτε πόστο ώστε αυτή η ομάδα να κάνει την επόμενη περίοδο το μεγάλο άλμα».

Φώτο: anexartitos.gr

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/32v1OVS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη