Mητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: Πρόκληση το προσφυγικό

Mητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος: Πρόκληση το προσφυγικό

Ως πρόκληση χαρακτήρισε το προσφυγικό για τους Ελληνες ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιερώνυμος, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Θεσσαλικό Περισκόπιο» της ΕΡΤ. Ηρθε η ώρα να αποδείξουμε αν είμαστε άξιοι της κληρονομιάς της ορθοδοξίας και του πολιτισμού μας τόνισε ο κ. Ιερώνυμος ο οποίος μάλιστα δήλωσε με νόημα πως «δεν κινδυνεύουμε από τους πρόσφυγες αλλά από τον κακό μας εαυτό και ότι η διχόνοια είναι αυτή που προκαλεί ζημιά. Χαρακτήρισε μάλιστα ως ανέκδοτο την άποψη που εκφράζουν ορισμένοι για τον κίνδυνο αλλοίωσης της πίστης και της ταυτότητας μας.
Επεσήμανε επίσης ότι η εκκλησία είναι έτοιμη να αναλάβει το μερίδιο που της αναλογεί αλλά δεν μπορεί σε ένα τέτοιο ζήτημα να αυτοσχεδιάσει καθώς απουσιάζει ο κεντρικός συντονισμός και η κοινή γραμμή.
Ακούστε τη συνέντευξη του Μητροπολίτη Λαρίσης:

www.ert.gr



via ert.gr https://www.ert.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bd%cf%8c%ce%bc%ce%b7%cf%84%ce%b1/mitropolitis-larisis-ieronymos-proklisi-to-prosfygiko/

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη