Re: [Καλύτερη Λαμία] ''Άραγε για ποιο λόγο κόπηκαν δένδρα στην οδό...

  Ο χρήστης Βασιλικη Ζώη Γιάννης Μανιας σχολίασε τη δημοσίευσή σας στην ομάδα Καλύτερη Λαμία .       Ο χρήστης Καλύτερη Λαμία δημοσίευσε στην ομάδα Καλύτερη Λαμία 5 Νοεμβρίου στις 5:25 μ.μ.   ''Άραγε για ποιο λόγο κόπηκαν δένδρα στην οδό Υψηλάντου σήμερα;''  Λαμία: Άραγε για ποιο λόγο κόπηκαν δένδρα στην οδό Υψηλάντου σήμερα; Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος και 8 ακόμη 4 σχόλια   Μου αρέσει! Σχολιάστε Κοινοποίηση Βασιλικη Ζώη Γιάννης Μανιας    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ...Ας ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ...ΕΛΙΕς....ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕς ΛΕΜΟΝΙΕς....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΤΕΡΣΑΣΤΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝ  Μου αρέσει! Σχολιάστε Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 6:36 μ.μ. Ιστορικό σχολίων   Ευθύμιος Περίσσιος Χαλάνδρας    ..έ! οι οικολόγοι συμμετέχουν ..στην κυβέρνηση (την τοπική)...  Μου αρέσει! Σχολιάστε Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 6:33 μ.μ. Νικος Σαξωνης    Μαλλον δεν ειχαν ξυλα να ζεστανουν του (λαθρο)μεταναστες..  Μου αρέσει! Σχολιάστε Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 5:44 μ.μ. Gianni Christopoulos    Προφανώς δεν ζει στην περιοχή ο ερωτών. Ακούστε λοιπόν εμάς που ζούμε γιατί το αστείο παρατράβηξε. Δέντρα που ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής, αφρόντιστα για πάνω από 20 χρόνια καί ύψους περίπου να αγγίζει τα 30 μέτρα. Ασθενικά δέντρα παγίδες θανάτου μέσα στην πόλη. Πέρυσι κινδυψε η ασφάλεια ανθρώπων και σπιτιών με την πτώση σάπιου κλαδιού από ύψος σχεδόν στην κορυφή σε ώρα αιχμής. Όταν φύτεψαν αυτά τα δέντρα εκεί ήταν περιβόλια καί αλάνες και δύο τρία σπίτια (μιλάμε για αρχές του 20ου αιώνα) τώρα πρέπει να κοπούν όλα, προέχει η ασφάλεια των πολιτών. Όποιος νομίζει ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα ας αναλάβει και την ευθύνη, μεταξύ άλλων και την ποινική, για οποιοδήποτε ατύχημα.  Μου αρέσει! Σχολιάστε Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 5:33 μ.μ.  
   
 
   Facebook
 
   
   
 
Ο χρήστης Βασιλικη Ζώη Γιάννης Μανιας σχολίασε τη δημοσίευσή σας στην ομάδα Καλύτερη Λαμία.
 
Βασιλικη Ζώη Γιάννης Μανιας  ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ....ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΟΥΜΕ...Ας ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΦΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ...ΕΛΙΕς....ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕς ΛΕΜΟΝΙΕς....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΓΙΝΙΝΤΑΙ ΤΕΡΣΑΣΤΙΑ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝ 
Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 6:36 μ.μ.
Ιστορικό σχολίων
 
Ευθύμιος Περίσσιος Χαλάνδρας  ..έ! οι οικολόγοι συμμετέχουν ..στην κυβέρνηση (την τοπική)... 
Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 6:33 μ.μ.
Νικος Σαξωνης  Μαλλον δεν ειχαν ξυλα να ζεστανουν του (λαθρο)μεταναστες.. 
Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 5:44 μ.μ.
Gianni Christopoulos  Προφανώς δεν ζει στην περιοχή ο ερωτών.
Ακούστε λοιπόν εμάς που ζούμε γιατί το αστείο παρατράβηξε.
Δέντρα που ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής, αφρόντιστα για πάνω από 20 χρόνια καί ύψους περίπου να αγγίζει τα 30 μέτρα.
Ασθενικά δέντρα παγίδες θανάτου μέσα στην πόλη. Πέρυσι κινδυψε η ασφάλεια ανθρώπων και σπιτιών με την πτώση σάπιου κλαδιού από ύψος σχεδόν στην κορυφή σε ώρα αιχμής.
Όταν φύτεψαν αυτά τα δέντρα εκεί ήταν περιβόλια καί αλάνες και δύο τρία σπίτια (μιλάμε για αρχές του 20ου αιώνα) τώρα πρέπει να κοπούν όλα, προέχει η ασφάλεια των πολιτών.
Όποιος νομίζει ότι είναι διαφορετικά τα πράγματα ας αναλάβει και την ευθύνη, μεταξύ άλλων και την ποινική, για οποιοδήποτε ατύχημα. 
Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 5:33 μ.μ.
 
   
   
 
Προβολή στο Facebook
 
   
   
Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση.
 
   
   
 
Το μήνυμα έχει σταλεί στη διεύθυνση kaliterilamia@gmail.com. Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε στο μέλλον αυτά τα email από το Facebook, ξεγραφτείτε.
Facebook Ireland Ltd., Attention: Community Operations, 4 Grand Canal Square, Dublin 2, Ireland
   
   
Για την προστασία του λογαριασμού σας, μην προωθήσετε αυτό το email. Μάθετε περισσότερα.
   
 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη