Δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες που έχασαν τις ρυθμίσεις των δόσεων (video)

Δεύτερη ευκαιρία σε οφειλέτες που έχασαν τις ρυθμίσεις των δόσεων (video)

Δεύτερη ευκαιρία δίνει το φορολογικό νομοσχέδιο σε όσους οφειλέτες του δημοσίου έχασαν τις προηγούμενες ρυθμίσεις των 12 ή 100 δόσεων.

Συγκεκριμένα, αν κάποιος πολίτης δεν μπόρεσε να παραμείνει συνεπής στις ρυθμίσεις των 12 ή και των 100 δόσεων, έχει την δυνατότητα να εξοφλήσει τις δόσεις τις οποίες δεν αποπλήρωσε με νέα πάγια ρύθμιση, με ελάχιστη καταβολή νέας δόσης τα 30 ευρώ.

Η δυνατότητα να ξαναμπεί στη ρύθμιση, παρέχεται από 1-1-2020.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών Χ. Σταϊκούρα, η κυβέρνηση προχωρά σε ρυθμίσεις θετικές για τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, σημειώνοντας πως πάνω από 600.000 συμπολίτες μας μπήκαν στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις εξόφλησης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την Εφορία.

Ο Χ. Σταϊκούρας μιλώντας στο Thessaloniki Summit 2019 είπε πως σε 2-3 εβδομάδες θα ολοκληρωθεί και η αποπληρωμή του «ακριβού δανείου» του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/34VYt3Q
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη