Κρήτη: Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια

Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες που ταξιδεύουν αυτές τις ημέρες των εορτών, καθώς τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα στα λιμάνια της Κρήτης μέχρι νεωτέρας

Μετά το απαγορευτικό της περασμένης εβδομάδας, η ταλαιπωρία για όσους ταξιδεύουν συνεχίζεται, καθώς από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής είναι σε ισχύ το απαγορευτικό απόπλου από και προς Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από το το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου πρόκειται να υπάρξει νεώτερη ενημέρωση στις 6 το απόγευμα.

Σε ότι αφορά τα Χανιά, δεν θα πραγματοποιηθούν τα αποψινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Χανιά λόγω του απαγορευτικού.

Τα πλοία της ΑΝΕΚ, όσο και των Μινωικών Γραμμών,θα παραμείνουν δεμένα, ενώ σχετική ενημέρωση θα υπάρξει από το Λιμεναρχείο Χανίων το πρωί της Δευτέρας.



via Press24.gr https://ift.tt/2sjzKZP

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη