Τα 13 γκολ έπιασε ο Ελ Αραμπί στο ματς με την Λαμία


Μάλιστα τα εννέα από αυτά, τα έχει πετύχει στα τελευταία έξι παιχνίδια

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί διανύει περίοδο φόρμας και με το χατ τρικ που πέτυχε στη Λαμία έφτασε τα 13 γκολ και αποσπάστηκε στον πίνακα των σκόρερ, από Σφιντέρσκι και Μανούσο, που έχουν από εννέα. Ο Μαροκινός φορ του Ολυμπιακού έχει πετύχει και τα περισσότερα γκολ με κεφαλιά φέτος, τέσσερα. Τα 13 γκολ έχουν έλθει σε σύνολο 37 τελικών προσπαθειών του.Σχετικά άρθρα

Μάλιστα από τα 13 γκολ τα εννέα τα έχει πετύχει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Έχει εμπλακεί στα 11 από τα τελευταία 16 γκολ της ομάδας του, καθώς έχει βάλει εννέα και έχει δώσει τις ασίστ σε δύο από αυτά, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ο δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό έχει λιγότερα από τα μισά γκολ του Ελ Αραμπί. Είναι ο Σουντανί με έξι. Το χατ τρικ του Ελ Αραμπί είναι το δεύτερο στη σεζόν, μετά του Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ, αλλά πρώτο στο ημερολογικό έτος 2020. Εκτός έδρας χατ τρικ είχε να πετύχει ποδοσφαιριστής περίπου τρία χρόνια. Ήταν ο Μιχάλης Μανιάς στο Λάρισα - Αστέρας Τρίπολης 1-4 στις 5 Απριλίου 2017.

www.parapolitika.gr
Νεότερη Παλαιότερη