Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Εξελίξεις μετά την ολοκλήρωση της ψυχιατρικής εξέτασης του 27χρονου

Εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα, στην υπόθεση της δολοφονίας της Σούζαν Ίτον, καθώς ολοκληρώθηκε η ψυχιατρική εξέταση του 27χρονου καθ' ομολογίαν δράστη.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, η διαδικασία σύνταξης του πορίσματος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Σημειώνεται πως ο 27χρονος από τον περασμένο Νοέμβριο βρίσκεται στην Ψυχιατρική Κλινική του Κορυδαλλού όπου και υποβάλλεται σε μία σειρά από ψυχιατρικές εξετάσεις προκειμένου να βγει κάποια επίσημη γνωμάτευση.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα, ο συνήγορος του 27χρονου, Παντελής Ζέλιος αναφέρει πως «η διαδικασία έχει γίνει και οι απαραίτητες ψυχιατρικές εξετάσεις έχουν ολοκληρωθεί. Ακόμα όμως δεν έχει συνταχθεί το πόρισμα. Αυτό περιμένουμε το οποίο εικάζουμε πως στο άμεσο μέλλον θα συνταχθεί και θα μας αποσταλεί προκειμένου να το μελετήσουμε και να συμπεριληφθεί στην δικογραφία».

Τώρα που ολοκληρώθηκε πλέον η ψυχιατρική γνωμάτευση, ο 27χρονος αναμένεται να επιστρέψει στις φυλακές Τρίπολης.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «δεν την ακούμπησε»

Τον περασμένο Οκτώβριο αίσθηση είχε προκαλέσει η είδηση πως οι εργαστηριακές εξετάσεις του dna έδειξαν πως δεν υπήρξε βιασμός της 60χρονης Σούζαν Ίτον από τον καθ' ομολογίαν δράστη.

Λίγες ημέρες μετά, μιλώντας ο ίδιος σε άτομα του περιβάλλοντός του άλλαξε την ομολογία που είχε δώσει στις αρχές τον Ιούλιο, λέγοντας πως ποτέ δεν βίασε την 60χρονη. Ωστόσο ακόμα δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμπληρωματική κατάθεση.

«Δεν έχει γίνει κάποια συμπληρωματική κατάθεση ως προς την αλλαγή της ομολογίας του. Απλώς ισχυρίζεται πως δεν υφίσταται η πράξη του βιασμού. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι "δεν την άγγιξα καθόλου"», υπογράμμισε ο κ. Ζέλιος ο οποίος τόνισε παράλληλα πως περιμένει το ψυχιατρικό πόρισμα για να δει πώς θα κινηθεί.

«Εμείς από την πλευρά μας περιμένουμε να δούμε το ψυχιατρικό πόρισμα ώστε να βγάλουμε τα απαραίτητα συμπεράσματα και κυρίως στο κατά πόσο τα λεγόμενά του έχουν κάποια βάση και στη συνέχεια θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την συμπληρωματική κατάθεση», ανέφερε σχετικά ο κ. Ζέλιος.

Πηγή: cretapost.grvia Press24.gr https://ift.tt/304zytR
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Από το Blogger.