Κόντρα Παππά - Γεωργιάδη για την Α' κατοικία

Κόντρα Παππά - Γεωργιάδη για την Α' κατοικία

Κυνισμό και απάτη καταλογίζει στη ΝΔ ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε δήλωσή του:

«Οι δηλώσεις Γεωργιάδη είναι ξεκάθαρες. Το πλαίσιο για την προστασία της α' κατοικίας καταργείται μετά τις 30 Απριλίου. Ο κυνισμός της ΝΔ προκλητικός. Αδιαφορεί για όσους αποδεδειγμένα αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, οδηγώντας τους να χάσουν τα σπίτια τους και αποδίδοντάς τους την αποκλειστική ευθύνη. Είναι σαφές πια. Το μείγμα της πολιτικής της ΝΔ περιλαμβάνει και την απάτη και τον κυνισμό».

{https://twitter.com/nikospappas16/status/1216702385420193793?s=20}

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην ΕΡΑ

Μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο και το Α' Πρόγραμμα της ΕΡΑ, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ξεκαθάρισε ότι από τις 30 Απριλίου και έπειτα παύει η απόλυτη προστασία της α' κατοικίας. 

«Το τονίζω ότι πλαίσιο απόλυτης προστασίας της πρώτης κατοικίας δεν θα υπάρχει μετά τις 30 Απριλίου. Εγώ το λέω από σήμερα γιατί δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας μετά τις 30 Απριλίου».

Τέλος, ερωτώμενος σχετικά με τις έντονες αντιδράσεις που αναμένεται να προκύψουν από την άρση της προστασίας της α' κατοικίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε το «στοχείο της ατομικής ευθύνης» που υπάρχει σ' αυτές τις περιπτώσεις.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/30gvFlD
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη