Καβάλα: «Περιμένοντας τον Γκοντό» από την ομάδα «Τρελά Χρώματα»

Καβάλα: «Περιμένοντας τον Γκοντό» από την ομάδα «Τρελά Χρώματα»

Το έργο του Samuel Beckett «Περιμένοντας τον Γκοντό» παρουσιάζει αυτό το Σάββατο (11 Ιανουαρίου) και την Κυριακή (12 Ιανουαρίου) στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, η Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα».

Πρόκειται για την 9η παραγωγή της ομάδας, η οποία από την ίδρυσή της το 2009 έχει καταφέρει να αναδείξει νέους κώδικες στην υποκριτική έκφραση, αξιοποιώντας με ανανεωτική ματιά τη νοηματική γλώσσα, παράλληλα με τη φωνητική ερμηνεία, τις αρχές του αυτοσχεδιασμού και τις τεχνικές του σωματικού θεάτρου. Στην παράσταση συμμετέχουν κωφοί ηθοποιοί με ταυτόχρονη ερμηνεία ομιλούντων για να μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο αβέβαιο και αμφίρροπο. Το έργο θα παρουσιαστεί στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, το Σάββατο στις 9 και την Κυριακή στις 10 το βράδυ. Τα εισιτήρια κοστίζουν 12 (γενική είσοδος), 10 (Ειδική Τιμή ΑμεΑ, μειωμένο) και 5 ευρώ (Ατέλειες, Άνεργοι).

Λίγα λόγια για τη Θεατρική Ομάδα Κωφών «Τρελά Χρώματα»
H Θεατρική Ομάδα Κωφών δημιουργήθηκε το 2009 και αποτελείται από κωφά -βαρήκοα άτομα. Μέσα από μια επταετή συστηματική ενασχόληση με την θεατρική δράση, η Ομάδα είχε την τιμή να συνεργαστεί με σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς. Ενδεικτικά, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, την Αρχαία Ολυμπία, το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος (Κ.Θ.Β.Ε), τον Πολιτιστικό Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος, την Ένωση Κωφών Ελλάδος κ.α. Για τη θεατρική περίοδο 2017-18 επιχορηγήθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/35y9mZA
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη