Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καταγγέλλουν «προσβλητική» αναφορά εφημερίδας για τη σχέση τους

Οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι καταγγέλλουν «προσβλητική» αναφορά εφημερίδας για τη σχέση τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ της Βρετανίας και ο νεότερος αδελφός του Χάρι κατήγγειλαν σήμερα δημόσια μια «προσβλητική» αναφορά σε εφημερίδα για τη σχέση τους, καθώς η βασιλική οικογένεια συναντάται σήμερα για να συζητήσει τους μελλοντικούς ρόλους του Χάρι και της Αμερικανίδας συζύγου του Μέγκαν.

Η εφημερίδα «Times» έγραψε, επικαλούμενη μη κατονομαζόμενη πηγή, πως ο Χάρι και η Μέγκαν αποδιώχθηκαν από μια «στάση μπούλινγκ» του Ουίλιαμ που δεν υποδέχθηκε ευνοϊκά τη Μέγκαν.

«Παρά τις ξεκάθαρες διαψεύσεις, μια ψευδής ιστορία δημοσιεύεται σήμερα σε μια εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου που κάνει εικασίες για τη σχέση ανάμεσα στον Δούκα του Σάσεξ και τον Δούκα του Κέιμπριτζ», αναφέρεται στη δήλωση που εκδόθηκε από τα γραφεία του Ουίλιαμ και του Χάρι.

«Για δύο αδέλφια που νοιάζονται τόσο βαθιά για τα θέματα που άπτονται της ψυχικής υγείας, η χρήση προκλητικής γλώσσας κατ' αυτόν τον τρόπο είναι προσβλητική και δυνητικά επιβλαβής.»

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δεν θέλησε σήμερα να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με την κρίση που διέρχεται η βασιλική οικογένεια και την οποία πυροδότησε η ανακοίνωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους.

Σε ερώτηση που του τέθηκε εάν πρόκειται για μια λυπηρή κατάσταση για τη βασίλισσα Ελισάβετ, ο Τζόνσον απάντησε: «Δεν σχολιάζω ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη βασιλική οικογένεια».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2uIxNXv
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη