Κοβάσεβιτς: Το πρώτο μήνυμά του μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον του - ΦΩΤΟ

Το πρώτο μήνυμά του μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα έστειλε μέσω Instagram ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος μεταξύ άλλων δηλώνει σοκαρισμένος για το γεγονός.

Ανεβάζοντας μια οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έγραψε στα σέρβικα και στα αγγλικά το εξής μήνυμα:

"Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους, τους φιλάθλους και όλους όσοι ενδιαφέρθηκαν για μένα και μου έστειλαν την αγάπη τους μετά το δυσάρεστο γεγονός που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι άνθρωπος που έχει διαμάχες, δεν έχω εχθρούς και ποτέ δεν είχα, τέτοια πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμουν πάντα αθλητής και οικογενειάρχης και αυτά τα δύο καθορίζουν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πως τώρα είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την υπόθεση στα χέρια της Αστυνομίας προκειμένου να κάνει τη δουλειά της και πιστεύω ότι θα βρουν την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από αυτό το τρομερό γεγονός. Ευχαριστώ τον Θεό που είμαι καλά. Για ακόμη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας".



via Press24.gr https://ift.tt/35InvDP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη