Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονιστικές εξελίξεις - Απαγάγουν την Ιφιγένεια από το κρατητήριο

Οι εξελίξεις συνεχίζονται στο επόμενο επεισόδιο του "Κόκκινου Ποταμιού". Η μεγάλη περιπέτεια της Ιφιγένειας συνεχίζεται στην Κωνσταντινούπολη.

Η κοπέλα κρατείται στο αστυνομικό τμήμα, όπου ανακρίνεται από τον Ονούρ Ασλάν. Κατά τη διάρκεια της βίαιης ανάκρισης η Ιφιγένεια αρνείται τις κατηγορίες. Την ίδια ώρα, ο γιατρός Νικολαΐδης και η σύζυγός του την αναζητούν στα γραφεία των Νεότουρκων. Στο Παρίσι, ο Μίλτος ετοιμάζει τα πράγματά του για να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

Δύο άνδρες όμως του επιτίθενται, τον χτυπούν και κλέβουν τα χρήματα και τα έγγραφά του. Στη συνέχεια μέσω ενός ψεύτικου τηλεγραφήματος που λαμβάνει, ο Μίλτος ενημερώνεται ότι η Ιφιγένεια είναι καλά στην υγεία της, όμως δεν θα αργήσει να κατλάβει ότι είναι κατασκευασμένο. Στην Κωνσταντινούπολη τριες κουκουλοφόροι επιτίθενται στον φρουρό της Ιφιγένειας και την απαγάγουν.

via Press24.gr https://ift.tt/37WMFzL

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη