«Βροχή» οι σφαίρες τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό, στο Χαϊδάρι

«Βροχή» οι σφαίρες τα ξημερώματα στην Ιερά Οδό, στο Χαϊδάρι

Συμπλοκή μεταξύ αγνώστων σημειώθηκε λίγο μετά τις 00:30 τα ξημερώματα της Τρίτης στο Χαϊδάρι και πιο συγκεκριμένη στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κανάρη.

Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο συνέλεξαν τουλάχιστον 20 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων, ενώ από θαύμα γλίτωσε ένας ηλικιωμένος –πιθανότατα άστεγος- που κοιμόνταν εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου σε παρακείμενο πάρκο. Αυτό, καθώς τουλάχιστον 2 σφαίρες «καρφώθηκαν» στα τζάμια του οχήματος του, από τα διασταυρούμενα πυρά.

Αμέσως μετά τη συμπλοκή, η μια ομάδα έφυγε από ένα δρομάκι που οδηγεί στο Δρομοκαΐτειο, ενώ η άλλη έκανε την αντίθετη διαδρομή της οδού Κανάρη, απ' όπου και ξεκίνησε το πιστολίδι.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις τυχόν αυτοπτών μαρτύρων.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2FOR77I
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη