Μυστήριο με Ρωσίδα καλλονή - Βρέθηκε γυμνή και τραυματισμένη σε θάμνους - ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 21χρονη καλλονή από τη Ρωσία παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, έπειτα από την πτώση της από το παράθυρο του διαμερίσματος του φίλου της, το οποίο βρίσκεται στον τρίτο όροφο. Όπως αναφέρει η Dailymail, η 21χρονη ήταν σχεδόν γυμνή.

Η Ksenia Puntus, βρισκόταν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου, που ανήκει στον σύντροφό της, Andrei Bakov, ο οποίος είναι εγγονός του σκηνοθέτη Nikita Milhalkov.

Βρέθηκε από έναν οδοκαθαριστή στους θάμνους και όπως έγινε γνωστό βρισκόταν εκεί για αρκετές ώρες και μάλιστα σε θερμοκρασίες κάτω των -5 βαθμών Κελσίου.

Το μοντέλο, που έχει ποζάρει για την ρωσική Vogue και το Tatler, υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το στήθος, ενώ έσπασε τη λεκάνη, τα πλευρά και τα πόδια της.

Η Αστυνομία έχει ανοίξει έρευνα, καθώς υπάρχουν αναφορές ότι προσπάθησε να συγκαλυφθεί το περιστατικό.

Η φίλη της 21χρονης, Alesya Kafelnikova, η οποία είναι μοντέλο και κόρη του αστέρα του τένις, Yevgeny Kafelnikov, είπε ότι η Ksenia "βρέθηκε γυμνή στους θάμνους, σε απόσταση από το διαμέρισμα από το οποίο φέρεται να έπεσε".

"Είναι πολύ θλιβερό. Προσευχόμαστε για εκείνη. Δεν θυμάται τίποτα, μόνο το όνομά της" πρόσθεσε.

Η Kafenikova, είπε ότι είναι ύποπτο το πώς η Ksenia, η οποία ήταν σε ένα πάρτι το βράδυ, βρέθηκε τραυματισμένη.

Η Αστυνομία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση.

"Όσοι βρίσκονταν στο πάρτι αρνούνται τα πάντα και επιμένουν ότι επέστρεψε πίσω στο σπίτι στον φίλο της" ανέφερε η φίλη της.

Ο σύντροφός της έχει ανακριθεί από τους αστυνομικούς ως μάρτυρας. Η Puntus από την ημέρα της πτώσης της, στις 11 Ιανουαρίου, έχει κάνει δύο επεμβάσεις και νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, σε νοσοκομείο στη Μόσχα. Η μητέρα της δήλωσε ότι η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή.



via Press24.gr https://ift.tt/2NmcnGm
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη