Η Τροχαία συμβουλεύει...αποφύγετε έως το βράδυ την Λ. Κηφισού και την Παραλιακή

Η Τροχαία συμβουλεύει...αποφύγετε έως το βράδυ την Λ. Κηφισού και την Παραλιακή

Να αποφύγουν οι οδηγοί ως τις 21:00 σήμερα το βράδυ την Λ. Κηφισού και την παραλιακή συνιστά η Τροχαία

Στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου, σήμερα 13.01.2020 και μέχρι ώρα 21:00΄, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, θα διεξάγεται από μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας.

Συνεπεία των ανωτέρω κυκλοφοριακών παρεμβάσεων, αναμένεται να επιβαρυνθούν οι κυκλοφοριακοί φόρτοι των οχημάτων στους οδικούς άξονες της Λ. Κηφισού (ρεύμα προς Γλυφάδα) και της Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να επιλέξουν έτερες εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να αποφύγουν χρονικές καθυστερήσεις, καθώς επίσης και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών, ακολουθώντας την υπάρχουσα οδική σήμανση.



via Ειδησεις - Dikaiologitika News | Ειδήσεις https://ift.tt/2FOxM6w
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη