Έτσι οραματίζεται ο Κικίλιας τα νοσοκομεία του μέλλοντος: Τι προβλέπει διαγωνισμός από το υπουργείο Υγείας

photo: Eurokinissi

Διαγωνισμό για τα νοσοκομεία του μέλλοντος όπου θα παρουσιαστούν έξυπνες λύσεις για την βελτιστοποίηση των λειτουργιών, την αναβάθμισή τους και κατ' επέκταση τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, προκηρύσσει το υπουργείο Υγείας.

Στη συνάντηση εργασίας που συγκάλεσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για το θέμα, αποφασίστηκε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Πολυτεχνικών και Πανεπιστημιακών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, με ανάλογα γνωστικά αντικείμενα και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων μελών ΔΕΠ.

Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι τρεις μήνες, ενώ θα δοθεί και χρηματικό έπαθλο. Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της τεχνικής υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, των τεχνικών υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και τεχνοκρατών.

διαβάστε όλο το άρθρο στο news4health.gr



via Ειδησεις https://ift.tt/2QC2wxP
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη