Ολυμπιακός: Οι τελευταίες πληροφορίες για τις μεταγραφές - Τα ονόματα που ακούγονται

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της απόκτησης ενός φορ, που θα δώσει ανάσες στον Ελ Αραμπί, στον Ολυμπιακό. Πολύ ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς βρίσκεται ο Χασάν, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση ο προπονητής των ερυθρολεύκων. Δεν αποκλείεται λοιπόν το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός να πιέσει τη Μπράγκα να τους παραχωρήσει τον Αιγύπτιο άσο.

Την ίδια ώρα, κυκλοφορούν φήμες ότι ομάδα του εξωτερικού ενδιαφέρεται για τον Γκερέρο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Μασούρας ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανιώνιο.

Επίσης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει την προοπτική δανεισμού του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περσινής αγωνιστικής περιόδου στον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την Πόρτο. Οι «δράκοι» τον πήραν πίσω το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ένας τραυματισμός τον κράτησε εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Ο 27χρονος κοστολογείται περί τα 8 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός ψάχνεται και για έναν χαφ καθώς είναι πάντα πιθανή η πώληση του Μαντί Καμαρά. Ένα όνομα που ακούγεται είναι αυτό του

Λούκας Σάσα. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έχει ιταλικό διαβατήριο κι έτσι δεν πιάνει θέση ξένου.

Το συμβόλαιό του με τον Άρη λήγει το 2021, χωρίς πάντως να έχει γίνει ακόμα κάποια επαφή.



via Press24.gr https://ift.tt/30abSUL

RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη