ΠΑΟΚ: Σενάριο για Γκονζάλεζ – Τι πραγματικά ισχύει

Η πορτογαλική αθλητική εφημερίδα «Record» υποστηρίζει ότι ο ΠΑΟΚενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Γιόνι Γκονζάλεζ. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Λισαβόνα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στη Μπενφίκα, με τους «Αετούς» στη συνέχεια να παραχωρούν δανεικό τον Κολομβιανό εξτρέμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιθανοί προορισμοί του πρώην ποδοσφαιριστή της Φλουμινένσε είναι η Μπορντό, η Γρανάδα, η Μπέτις και ο ΠΑΟΚ που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον 25χρονο άσο.

Ο Γκονζάλεζ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Εμβιγάδο, προτού μετακομίσει στη Τζούνιορ Μπαρανκίγια, με την οποία κατέγραψε 51 συμμετοχές με 9 γκολ 2 δύο ασίστ, ενώ επόμενος σταθμός του ήταν η Φλουμινένσε.

Με τον σύλλογο της Βραζιλίας μέτρησε 42 εμφανίσεις με 9 γκολ και 5 ασίστ, αλλά την 1η Ιανουρίου το συμβόλαιό του με τη Φλουμινένσε εξέπνευσε και ο νεαρός ακραίος επιθετικός συμφώνησε με τη Μπενφίκα για τετραετές συμβόλαιο.

Αυτά αναφέρει το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, όμως η αλήθεια είναι πως ο Γκονζάλεζ δεν απασχόλησε ποτέ τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ έχουν άλλες υποθέσεις ποδοσφαιριστών στη λίστα τους τόσο για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο όσο και γιa αυτήν του καλοκαιριού.

Πηγή: filathlos.gr



via Press24.gr https://ift.tt/36PhExT
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη