Κλειστά σχολεία και νηπιαγωγεία λόγω γρίπης σε όλη την επικράτεια

Κλειστά σχολεία και νηπιαγωγεία λόγω γρίπης σε όλη την επικράτεια

Προβλήματα στους μαθητές έχει δημιουργήσει το κύμα της εποχικής γρίπης. Τη Δευτέρα σχολεία στη Θεσσαλονίκη έκλεισαν. Στην Κρήτη 18 από 20 μαθητές του νηπιαγωγείου, απουσίαζαν λόγω των συμπτωμάτων της γρίπης.

Τα σχολεία που παραμένουν κλειστά μέχρι το τέλος της εβδομάδας

Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου

Λόγω των υψηλών ποσοστών απουσιών των μαθητών, εξαιτίας πολλών κρουσμάτων ιώσεων, με απόφαση του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού κλειστά θα παραμείνουν για 2 ημέρες -αύριο Τετάρτη 29 και μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου- το 3ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού και το 6ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Ελευθερίου Κορδελιού. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος η απόφαση ελήφθη για καθαρά προληπτικούς λόγους μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, λόγω του μεγάλου αριθμού απόντων μαθητών και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

Καρδίτσα: Κλειστά σχολεία λόγω ιώσεων

Κλειστό λόγω γρίπης το 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Διακόπτονται προσωρινά τα μαθήματα στο 1ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου λόγω του μεγάλου αριθμού κρουσμάτων γρίπης – ιώσεων που έχει πλήξει τα νήπια του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου. Το νηπιαγωγείο θα παραμείνει κλειστό τη Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου, την Τρίτη 28 και την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου. Οι μαθητές θα επανέλθουν στο σχολείο τους την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

Κλειστά σχολεία στο Δ. Πεντέλης

Tη διακοπή των μαθημάτων από την 28/1/2020 έως και την 30/1/2020 αποφάσισε ο δήμος Πεντέλης στα 1ο-6ο και 3ο-5ο Νηπιαγωγεία Μελισσίων, προκειμένου να προφυλαχθούν οι μαθητές από τον ιό της εποχικής γρίπης. Τα υπόλοιπα Σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλείνουν σχολεία και νηπιαγωγεία και στη Θεσσαλονίκη 

Δεκαοκτώ σχολεία του δήμου Λαγκαδά θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων εποχικής γρίπης.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος, η απόφαση πάρθηκε από τον δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη.

Αναλυτικά τα σχολεία:

Νηπιαγωγεία: Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Ασσήρου, Περιβολακίου.
Δημοτικά: Αγίου Βασιλείου, Γερακαρούς, Λαγκαδικίων, Λαγυνών, Όσσας, Περιβολακίου, Ασσήρου.
Γυμνάσια-Λύκεια: 1ο και 2ο Γυμνάσιο Λαγκαδά
Γυμνάσιο-Λύκειο Λαγυνών
Γυμνάσιο-Λύκειο Ασσήρου

 



via Ειδησεις - Dikaiologitika News https://ift.tt/312sKx2
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη