ΣΥΡΙΖΑ:Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν χωράνε «φούσκες» και κατασκευασμένα δημοσιεύματα

ΣΥΡΙΖΑ:Στα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν χωράνε «φούσκες» και κατασκευασμένα δημοσιεύματα

«Στα θέματα εξωτερική πολιτικής δεν χωρούν φούσκες και κατασκευασμένα δημοσιεύματα» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ με και ασκεί σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που χειρίζεται ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής.

«Η διάψευση, στην οποία προχώρησε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, των δημοσιευμάτων ελληνικών μέσων ενημέρωσης, που είχαν στηριχτεί σε διαρροές της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σχετικά με το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να διαμεσολαβήσουν για την μείωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επιβεβαιώνει με εξαιρετικά δυσάρεστο τρόπο την πανθομολογούμενη πλέον εκτίμηση ότι το ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ ήταν ένα φιάσκο» αναφέρει.

Υποστηρίζει επίσης ότι από την πλευρά του Μαξίμου έγινε προσπάθεια να εξαφανιστούν από τη μετάφραση των δηλώσεων του κ. Μητσοτάκη, «η φράση περί στήριξης προς τις ΗΠΑ σε σχέση εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού», κι ενώ ο Πρέσβης του Ιράν πραγματοποιούσε διάβημα διαμαρτυρίας.

Και καταλογίζει στην κυβέρνηση «προχειρότητα και ανευθυνότητα στις διεθνείς σχέσεις της χώρας αυτή την κρίσιμη», όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, στιγμή.

Πηγή:ΕΡΤ

www.ert.gr



via ert.gr https://ift.tt/2tRqvQO
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη