ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ - Αξιοπρέπεια και Σεβασμός στο Δημότη

Γράφει ο Οικονομολόγος Γιάννης Σκούφιας – 17.1.2020

«Εμείς δεν υποσχόμαστε. Δεσμευόμαστε. Και δεν έχουμε σκοπό, αλλά ούτε και τη δυνατότητα να σας κοροϊδέψουμε. Να υφαρπάξουμε σήμερα την ψήφο σας και να την αξιοποιήσουμε μετά τις εκλογές ως λευκή επιταγή. Εμείς στηριζόμαστε σε εσάς. Στη δική σας εμπιστοσύνη. Γι αυτό για εμάς αυτοδυναμία δεν σημαίνει ασυδοσία και αλαζονεία. Σημαίνει δέσμευση ….… ».
Αυτά, όπως ίσως καταλάβατε, ήταν οι εξαγγελίες του κ. Συκιώτη και των ανθρώπων της παράταξής του, πριν από τις εκλογές της 26ης Μαίου 2019 για να υφαρπάξει την ψήφο μας.

Και σήμερα τι διαπιστώνουμε ;
Ο κ. Συκιώτης και η παράταξή του, κρύβονται πίσω από το 56% και συνεχίζουν να δρουν απέναντι στα θέλω της κοινωνίας μας.

Συνεχίζουν να μας ταίζουν κουτόχορτο ότι θα κάνουν … θα … θα … θα … Λαμβάνουν αποφάσεις κόντρα στη θέλησή μας [ πχ Δημοτικά Τέλη ] ενώ για αυτά που εμείς θέλουμε να γίνουν [τα αυτονόητα για την καλυτέρευση της καθημερινότητάς μας] κάνουν πως δεν ακούν. Αυτή η κατάσταση πρέπει να τερματιστεί. Πρέπει να τους σπρώξουμε να εργαστούν ! [αφού δεν μπορούμε να τους αντικαταστήσουμε για τα επόμενα 4 χρόνια]

Και επειδή εγώ, δεν ανήκω στους «σταλεγάηδες», αλλά στους πολίτες της πράξης [ενεργούς πολίτες] και ως έχων έννομο συμφέρον, έκανα ΕΝΣΤΑΣΗ για την ΑΚΥΡΩΣΗ της απόφαση του ΔΣ όσον αφορά την υπερβολική αύξηση των Δημοτικών Τελών.
Το κείμενο αυτό, λόγω της ειδικής συνεδρίασης του ΔΣ στις 20/1/2020 με θέμα την ψήφιση του Προϋπολογισμού Έτους 2020, θεώρησα σκόπιμο να το αναρτήσω blog προς ενημέρωσή σας. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν θα γίνει δεκτή ή θα απορριφθεί η ένστασή μου. Πιστεύω ότι τα επιχειρήματά μου είναι τεκμηριωμένα πάνω σε νόμους της πολιτείας [ έτσι δεν είναι κα πρόεδρος του ΔΣ ;]

Σε τυχόν αυθαίρετη απόρριψη [ λόγω μπάρμπα στη κορώνη ] θα υπάρξει και συνέχεια …

--------------------------


via ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ Blog https://ift.tt/2TAMFBS
RSS Feed

Στείλτε τα δελτία τύπου στο e-mail: kaliterilamia@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη